Auteur

Paul Custers

Druk

september 2018

Zolang er mensen zijn zijn er stemmen 

Het boek gaat over mensen die stemmen horen; over mensen die anders waarnemen; over mensen die helpen, behandelen en onderzoeken; over beroemde mensen die stemmen horen (van Soemeriers tot en met Rihanna); over mensen van Weerklank en over van horen zeggen. In de publicatie van Stichting Weerklank wordt stemmen horen niet benoemd als ziekte of psychische stoornis. Er wordt gesproken over lijden, liefde, hoop en geloof. Het gaat over  kracht, strijd, regie, inspiratie en creativiteit.

Naast mensen die stemmen horen, psychiaters en therapeuten zijn er onder andere bijdragen van imam Yacin Kocadağ, priester Antoine Bodar en universitair docent Judaïca  Leo Mock, sjamaan Maimunah um Sadjaad, reïncarnatietherapeut Dirk-Jan Lust, Achariya Adi Ichsan en andere betrokkenen en professionals.             

Zolang er mensen zijn zijn er stemmen is samengesteld en geredigeerd door journalist Paul Custers. In opdracht van Stichting Weerklank.

Boekhandelprijs: 21,50 euro (exclusief 3,90 euro verzendkosten)

Nu 10 euro (inclusief verzendkosten) stuur een mailtje naar website@stichtingweerklank.nl

Als u het genoemde aankoopbedrag inclusief verzendkosten – 10 euro –overmaakt op bankrekening: NL67 INGB 0003 5014 84 t.n.v. Stichting Weerklank o.v.v. “Bestelling Zolang”, alsmede uw naam, adres, postcode en woonplaats, dan wordt het boek aan u opgestuurd.

U kunt ook een e-mail sturen aan website@stichtingweerklank.nl, voorzien van naam, en adres en overmaking van 10 euro op bovengenoemde banknr.