14 September 2022

“Versterken door verbinding”

i.s.m. Stichting Weerklank, Steunpunt stemmenhoren Utrecht en Enik Recovery College Nieuwegein.

Stichting Weerklank organiseert dit jaar bij Enik Nieuwegein  (één van de locaties waar Steunpunt stemmenhoren Utrecht actief is) op 14 september Wereldstemmenhoordag met als thema:

Versterken door verbinding’

Naast de jaarvergadering voor leden van stichting weerklank is er een uitgebreid programma om aan deel te nemen. Ontmoet andere mensen die stemmen horen en andere bijzondere zintuiglijke ervaringen beleven en naasten & (zorg)professionals. Er zijn lezingen, workshops en gespreksrondes voor uitwisseling en ontmoeting. Voor leden is er een mogelijkheid om delen van de dag via een livestream te volgen (informatie hierover volgt na registratie).

• 09.30 – 10.00 uur:  Inloop
  • 10.00 – 12.00 uur:  Jaarvergadering Stichting Weerklank
  • 12.00 – 12.30 uur:  Lunch

Start van de Wereld Stemmenhoordag

• 12.45 – 13.00 uur:  Welkom en Uitreiking Romme en Escher Wisseltrofee
    • 13.00 – 17.00 uur:  Parallel sessies in 4 zalen
  • Dirk Corstens – psychiater bij GGZ NHN en Stemmenpoli Alkmaar, vicevoorzitter Intervoice
  • Pieter Koolwijk – auteur kinderboek  “Luna” (Winnaar Gouden Griffel 2021)
  • Evelyn Mulder – Workshop  “Kleurenblind denken”.
  • Jim van Os – Prof. dr. Jim van Os, voorzitter Divisie Hersenen, UMC Utrecht, medebouwer van PsychoseNet
    • 17.00- 18.00 uur Afsluiting en Borrel

Enik Recovery College,
Hoornseschans 101,
3432 TK Nieuwegein

De presentaties van Jim van Os, Dirk Corstens en Pieter Koolwijk zijn ook via livestream te volgen.

Aanmelden is zeer gewenst, niet per se noodzakelijk.

Meld je aan via de site van Enik!

Kleurenblind denken

Het brein dat kleurenblind is
voor zijn conditionering,
is vrij om helder waar te nemen.

Meer informatie op de website van Evelyn Mulder