Oproep!

Ervaringen en emoties kunnen op velerlei wijzen naar buiten worden gebracht. Je kunt je ervaringen delen tijdens een persoonlijk gesprek met iemand of bijvoorbeeld in een groep. Ook kunnen ervaringen toevertrouwd worden aan papier, door te schrijven, te schilderen of te tekenen. Muziek leent zich ook goed om expressie te geven aan emoties, zoals boosheid, verdriet en pijn. Natuurlijk kunnen ook positieve ervaringen hun weg vinden naar de rijkdom van schrift, kleur en klank.

Stilte kan iemand terugbrengen naar zichzelf en helend zijn. Mensen die mediteren kunnen meer rust in zichzelf gaan ervaren. Wandelen kan ook een vorm van meditatie zijn, of in de zon zitten.

Wij zijn druk aan het inventariseren welke non-verbale en/of creatieve uitingen helpend kunnen zijn voor stemmenhoorders. Daarom, in het kader van ons project ‘Stemmen laten zich horen in de regio’

twee vragen:

  • Wat zou jij een zinvolle non-verbale en/of creatieve activiteit vinden om te ondernemen met andere stemmenhoorders*?

 

  • Welke non-verbale en/of creatieve activiteit heeft jou als stemmenhoorder* geholpen?

 Mail jouw ervaringen en ideeën aan Barbara Schaefer, projectleider: b.a.schaefer@outlook.com.
Bellen kan natuurlijk ook: 06-53787342

Alvast hartelijk bedankt!

Barbara Schaefer
collage: Willy van Baarsel

 

* Mensen die stemmen horen of mensen met andere bijzondere zintuiglijke ervaringen, zoals het zien van beelden of het hebben van bijzondere overtuigingen.

.

collage: Willy van Baarsel